contactVoor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via email of telefonisch met Lonneke Prins (0633809367) of Lisan Vreede (0611290983).


Start veilig bericht


Wachtlijst
Vanaf heden geldt er een aanmeldstop voor alle diagnostiek en behandeling binnen de praktijk.
Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Bereikbaarheid
Vanaf heden is de praktijk gesitueerd in zowel Soest als Amersfoort. De praktijken zijn beiden gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer.
De praktijk in Soest is gesitueerd aan het Dalplein 61 (zorgplein). De praktijk in Amersfoort is gevestigd aan de Wiekenweg 54c en 56d (Wieken/Vinkenhoef, aan het klaverblad).

Waarneming
Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met 06-33809367. Ik zal dan na mijn afwezigheid proberen u zo spoedig mogelijk terug te bellen. Tijdens afwezigheid kun je ook contact opnemen met mijn collega Vera Barczuk. Wanneer er sprake is van een levensbedreigende situatie kunt u natuurlijk het beste 112 bellen.

Locatie Amersfoort


Locatie Soest06 3380 9367

Praktijk voor Psychologie Prins
Dalplein 61
3762BN Soest